"Hi! Mijn naam is Anke Lemmens, het ❤︎ van Big Bang Brands. In de loop der jaren heb ik veel inspiratie en ervaring opgedaan, iets waar ik nu de vruchten van pluk. Zo heb ik gestudeerd in Engeland en gewerkt in New York."

Ik heb geleerd dat enthousiasme de basis is voor elke organisatie die iets wil bereiken. Dus daar ben ik altijd naar op zoek, ook bij mezelf. Daarnaast heb ik ervaren dat ik het liefst iets opbouw met mijn klanten en daarom kijk ik verder dan de uitdaging die nu op tafel ligt. Ik kan creatief meedenken en vertaal dat in verrassende oplossingen met slimme inzet van het beschikbare budget. Ten slotte volg ik de media trends op de voet en beweeg ik soepel mee met de flexibiliteit in ons vak.

      
.

THINK BIG

Studie

‘Mooie dingen maken’, dat zit in mijn DNA. Mijn gevoel voor ontwerp is tot bloei gekomen tijdens mijn studie reclame, communicatie en presentatie aan de vakschool voor creatief talent: Sint-Lucas. Een hele gave opleiding met twee leerzame stages, maar ik wilde meer. Het avontuur lonkte en ik koos voor een studie in Engeland. Na het behalen van mijn BA (hons) of Art aan de University of Lincoln (UK) was ik klaar om mijn kennis en kunde in de praktijk te brengen.

LAUNCH SMART
Ervaring

In New York City werkte ik als grafisch ontwerper bij een organisatie die publieke betrokkenheid bij hedendaagse kunst activeert via tentoonstellingen, onderwijs en events. Ik maakte het design van alle grafische communicatie: online en print. Daarvoor was ik als hoofdstyliste verantwoordelijk voor de fotostyling en showroomstyling van een gerenommeerd meubelbedrijf met diverse vestigingen in Nederland en België. Voordat ik besloot om een eigen bedrijf op te starten, heb ik de nodige ervaring opgedaan in de wereld van print & sign.

GROW FAST

Big Bang Brands

In 2011 startte ik Big Bang Brands. Elke dag geniet ik van mijn bijdrage aan een betere klantbeleving. Geef je mij de ruimte om mijn commerciële en creatieve vaardigheden te combineren, dan ben ik op mijn sterkst. Ik help klanten om over denkbeeldige grenzen heen te kijken, zodat we de doelgroep op de juiste manier raken. Mijn portfolio omvat inmiddels een flinke reeks inspirerende merken waar ik trots op ben!

REFERENTIES
 


WHAT THEY SAY