Stap 1

UITGANGSPUNTEN


De online vertaling van je verhaal moet overtuigend, verrassend en professioneel zijn. Samen denken we na over de belangrijkste uitgangspunten:
De boodschap: Wat wil je vertellen? 
Het doel: Wat wil je bereiken?
De doelgroep: Wie wil je bereiken?

Stap 2

WEBSITESTRUCTUUR


Next step is een heldere websitestructuur. Kies voor relevante pagina’s en ben kritisch. Een compacte sitestructuur versterkt je boodschap.
Bekijk of je pagina’s kunt samenvoegen of weglaten. Zo werk je aan een frisse website die de bezoeker zonder hobbels tot actie verleidt: een aanvraag, aankoop of contactmoment. 

Stap 3

WEBDESIGN


Het doel is je bezoeker op het juiste moment te verrassen met relevante informatie. Visuele elementen versterken de content en geven je website kleur. Big Bang Brands laat je huisstijl consequent terugkomen en verrijkt deze met een uniek webdesign. Zo bevestigen we het gevoel van je bezoeker: ik ben bij het juiste bedrijf. 
 

Stap 4

TECHNISCH DESIGN


Dan is het tijd voor het technisch design: Je website wordt gebouwd. Wij bouwen in het WIX of ABAYO CMS systeem met eindeloos veel mogelijkheden qua design én techniek. Bovendien werken deze CMS systemen erg gebruiksvriendelijk.

Stap 5

LIVEGANG


De laatste stap is in zicht. Nadat je website volledig functioneel is, gaan we deze (zo mogelijk) voorzien van content. De website wordt uitgebreid getest in een afgesloten omgeving en dan:  ⚡︎BANG!⚡︎ Je website gaat online!Een uniek design...

dat zorgt voor een positieve chemie tussen jouw bedrijf en de doelgroep!

.

Jouw website is responsive en werkt op smartphones, tablets, laptops en desktops.

Met een SSL certificaat zorgen we voor een veilige verbinding.

Beheer jouw website eenvoudig met het
CMS systeem.

Of laat je website beheren door Big Bang Brands.Mobielvriendelijke website met optimale gebruikerservaring.

Kies voor een maatwerk website of voor een website gebaseerd op templates:
 

Maatwerk website

Big Bang Brands maakt je website volledig op maat. Een 100% uniek ontwerp dat perfect bij jouw doelgroep past. Wij bewegen van een heldere structuur naar een ontwerp waarin klantreis en content volledig tot hun recht komen. Meerdere paginaontwerpen, verschillende modules en verrassende visuele elementen versterken jouw boodschap. Alle pagina’s zijn gebruiksvriendelijk, responsive, veilig, gemakkelijk te beheren en (SEO) geoptimaliseerd. Gun jezelf een maatwerk website en geniet van de boost. 

Website op basis van een template

Het WIX of ABAYO CMS biedt eindeloos veel mogelijkheden. Een goed alternatief op de maatwerk website is het gebruik van een conversiegerichte template. Wij hebben onze templates slim ingericht, zodat deze passen in een reguliere websitestructuur. De templates zijn gebruiksvriendelijk, responsive, veilig, gemakkelijk te beheren en (SEO) geoptimaliseerd. Natuurlijk passen we de template aan naar jouw huisstijl. 
 

De keuze voor een template gebaseerde website zorgt voor een effectieve website binnen een scherper budget.