Uitgelicht

H&M NEW YORK

The world is filled with talented artists. Recognizing that talent is becoming increasingly difficult. That is why H&M introduced ‘Your Art Here’ – an all styles visual arts contest, with a New York City theme. 
 
CHECK THIS OUT!
 


 

Uitgelicht

HANS KUIJTEN

‘Tekenen is mijn tweede natuur geworden.’ 

Laat je inspireren door ‘kameleon’ Hans Kuijten. In dit filmpje zie je hoe hij denkt, werkt en ontwerpt.

CHECK THIS OUT!

 

 

Uitgelicht

BABYWATCHER

BabyWatcher laat iedere zwangere eerder en méér genieten van dat unieke moment dat er een kleintje op komst is. Hoe bijzonder is dat? Babywatcher verbindt moeder en ongeboren kindje doordat iedere moeder zélf kan zien wat zij voelt. Zien hoe de kleine zich beweegt. Dit fantastische moment van zelf zien kan makkelijk worden gedeeld met familie en vrienden.

CHECK THIS OUT!
 

 

 

Uitgelicht

MAGAZINES MAKEN

In een dag(deel) samen een magazine maken: daar draait het om bij Magazines Maken. Iets wat écht van jullie samen is, wat gedragen wordt door iedereen. Samen geven jullie het magazine inhoud, gewicht. Voor iedereen is een mooie rol weggelegd. Samen vormen jullie de redactie voor een dag!

CHECK THIS OUT!

 

 

Uitgelicht

MARKT EINDHOVEN

Koningdag & Koningsnacht logodesign.

CHECK THIS OUT!Uitgelicht

SAMEN STERKER DAN METAAL!

Wervingscampagne
 

Stetec is een zeer vooruitstrevend plaatwerkbedrijf met een professionele open bedrijfscultuur en een hecht team van gedreven mensen. Ze zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het leveren van top producten en top service aan hun klanten. Samen zijn ze sterker dan metaal! 

CHECK THIS OUT!